6 Nisan 2012 Cuma

Bisiklet oyunları movie star planet

bugün yine bomba tanıtımlar ile karşınızdayız. Birbirinden güzel ve eğlenceli yazılarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Her zaman sizlere farklı ve eğlenceli oyun tanıtımları yapmaya çalışıyoruz. Bugünde o günlerden biri. Bugün sizlere yapacağımız tanıtım yazılarını dah iyi anlamak için vermiş olduğumuz linkelere gidebilirsiniz. Aşağıdaki yazıyı iyice analiz etmenizi tavsiye ederiz.
Yeni bir tanıtım yazımız ile yeniden birlikteyiz. Bugün sizlere çok güzel bir oyundan bahsedeceğiz. Bu oyunun adı başlıktan da belli olduğu gibi movie star planet. Eğlenceli oyunda odanın içerisindeki adamı uyandırmalı ve güne mutlu bir şekilde hazırlanmasını sağlamalısınız. Adamı güne hazırlayabilmeniz için öncelikle yataktan kalkmasını sağlayın. Oyun başladığında çalar bir saatin sesini duyacaksınız. Mouse ile üzerine tıklayarak saate tıklayın ve durdurun. Ardından adamı yataktan kaldırıp o günü mutlu geçirmesini sağlayın. Oyunu oynarken kendinizi hayal edebilirsiniz. Odanın içerisindeki eşyaları kullanarak gerekli gördüğünüz ve tıklanabilir olan herşeyi yapabilirsiniz. Movie start planet oyununu oynarken tüm kontroller için mouse kullanmanız yeterlidir.
Bunun haricinde sizlere yeni oyunlaradan da bahsetmek istiyorum. Bunların ilki yine insanlar tarafından çok sevilmekte olan balon patlatma. Bu bölümdeki oyunlar genel olarak hep aynı tarzda olmaktadır. Mantık olarak bölüm içerisindeki bütün balonları yok etmelisiniz. Bunu başarabilmeniz aynı renklileri bir araya toplayın. Örneğin yeşil renkli balonlardan üç tanesini bir araya getirmeniz halinde onlar patlayacak ve balon sayısı azalacaktır. Süre yada alan dolmadan bütün balonları yok etmeniz halinde ise o grup balonların hepsi yok olacaktır. Çok zevkli ve bir çok çeşidi bulunan bu türde zamanın nasıl geçtiğini anlamadan çok uzun saatler geçirebilirsiniz. O yüzden oyunlara başlamadan önce çok dikkatli olmanız gerektiğini unutmayınız. Öyle ki bu bölümde yer alan içerikler tüm Dünyada çok sevilmektedir.


Yine çok eğlenceli farklı bir oyundan bahsetmek istiyorum. Bisikletler çocukluğun en güzel ve en heyecan verici oyuncaklarından biri olmuştur. Gerçi bisiklete oyuncak demek pek doğru olmaz. O taşıma aracı ve spor aleti olarak ta kullanılıyor. Ama ona ne derseniz deyin yada hangi amaç ile binerseniz binin her türlü friv çok zevkli ve eğlenceli. Şimdi bisiklet oyunları ile de çok güzel ve eğlenceli oluyor. Bisiklet oyunları ile yarışlar yapabilir yada farklı olarak artistlik turlar atabilirsiniz. Her türlüsü ile çok eğleneceğimize hiç şüphemiz yok.

Piyasaya her geçen gün yeni yapıtlar çıkmaktadır. Bunlardan bazıları çok sevildiği gibi bazıları ise hemen çöp statüsüne girerek tanınmadan unutulanlar arasındaki yerini almaktadır. Biz sizlere oyunlar içerisinde en güzellerinden bahsetmek istiyoruz. Bundan dolayı yazmış olduğumuz yazılarda sizlere en iyi oyun tanıtımları yapmaya çalışıyoruz. www.manyakoyun.com olarak oyun oynamaktan keyif alanlar için yazılarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

http://manyakoyun1.blogcu.com/balon-patlatma-bisiklet-oyunlari/12165717

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder